Luchtige saffraanyoghurt met mango

11
Makkelijk
Luchtige saffraanyoghurt met mango

Bereidingswijze

10 minuten totale tijd

Week de saffraan 5 minuten in 1 eetlepel water. Zeef het water en roer het door de slagroom. Klop de slagroom met de suiker stijf en spatel het door de yoghurt. Rasp de limoen en roer de rasp door de yoghurt. Verdeel de yoghurt over glazen en laat opstijven in de koelkast. Schil en snijd de mango in plakjes. Hak de pistachenootjes. Garneer de glazen met mango en pistachenootjes.

Ingredienten

4
Personen

Luchtige saffraanyoghurt met mango

  • 10 saffraandraadjes
  • 400 ml yoghurt
  • 150 ml slagroom
  • 20 g suiker
  • 1 limoen
  • 1 mango
  • 20 g pistachenoten
Luchtige saffraanyoghurt met mango
Geef je waardering
11