De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

luchtige saffraanyoghurt met mango

Week de saffraan 5 minuten in 1 eetlepel water. Zeef het water en roer het door de slagroom. Klop de slagroom met de suiker stijf en spatel het door de yoghurt. Rasp de limoen en roer de rasp door de yoghurt. Verdeel de yoghurt over glazen en laat opstijven in de koelkast.

10 min kooktijd
Luchtige saffraanyoghurt met mango

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Week de saffraan 5 minuten in 1 eetlepel water. Zeef het water en roer het door de slagroom. Klop de slagroom met de suiker stijf en spatel het door de yoghurt. Rasp de limoen en roer de rasp door de yoghurt. Verdeel de yoghurt over glazen en laat opstijven in de koelkast. Schil en snijd de mango in plakjes. Hak de pistachenootjes. Garneer de glazen met mango en pistachenootjes.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker