De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Luchtige saffraanyoghurt met mango

Week de saffraan 5 minuten in 1 eetlepel water. Zeef het water en roer het door de slagroom. Klop de slagroom met de suiker stijf en spatel het door de yoghurt. Rasp de limoen en roer de rasp door de yoghurt. Verdeel de yoghurt over glazen en laat opstijven in de koelkast.

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Luchtige saffraanyoghurt met mango

Bereidingswijze

Week de saffraan 5 minuten in 1 eetlepel water. Zeef het water en roer het door de slagroom. Klop de slagroom met de suiker stijf en spatel het door de yoghurt. Rasp de limoen en roer de rasp door de yoghurt. Verdeel de yoghurt over glazen en laat opstijven in de koelkast. Schil en snijd de mango in plakjes. Hak de pistachenootjes. Garneer de glazen met mango en pistachenootjes.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.