De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

luchtige pure chocoladefruitreep

Smelt de chocolade au bain-marie. Snijd de walnoten grof, snijd de gedroogde abrikozen in blokjes en snijd de gedroogde vijgen fijn. Verkruimel de rijstwafels.
Meng alle ingrediënten door de gesmolten chocolade.

45 min kooktijd
Luchtige pure chocoladefruitreep

Een recept van

Roberta Pagnier

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Smelt de chocolade au bain-marie. Snijd de walnoten grof, snijd de gedroogde abrikozen in blokjes en snijd de gedroogde vijgen fijn. Verkruimel de rijstwafels.

Meng alle ingrediënten door de gesmolten chocolade. Schep in een met bakpapier bekleed cakeblik en druk heel licht aan. Laat circa 30 minuten uitharden in de koelkast en snijd met een kartelmes in repen.

Elk jaar hebben miljoenen Nederlanders goede voornemens voor het nieuwe jaar. Uit onderzoek blijkt dat velen slechts twee weken volhouden. Omdat deze goede voornemens vaak met eten te maken hebben, begint 24Kitchen in januari met de Frisse Start.

In de nieuwe serie De Frisse Start staan Danny Jansen en Roberta Pagnier samen in de keuken om bewuste varianten van alledaagse recepten te bereiden. Zo maken ze verantwoorde toetjes en snacks, maar ook pasta van groente, lunch voor op kantoor en recepten voor kinderen. In elke aflevering staat een thema centraal, waarmee beide chefs aan de slag gaan. Het is geen wedstrijd, maar natuurlijk is het wel elke keer spannend wie het lekkerste gerecht bereid heeft.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker