Tip: lekker met een cracker of een stengel bleekselderij.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Laat de tonijn uitlekken op een zeef. Halveer de avocado, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees eruit. Prak het vruchtvlees van de avocado fijn en roer hier de yoghurt doorheen. Snijd de appel van het klokhuis en snijd de appel in fijne blokjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Pel en snipper de sjalot. Snijd de tomaat in kleine blokjes. Pluk de peterselie en snijd deze fijn. Meng alle ingrediƫnten met elkaar en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Tip: lekker met een cracker of een stengel bleekselderij.
Tip: lekker met een cracker of een stengel bleekselderij.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties