Halveer de limoen, knijp het sap eruit en breng op smaak met zout en peper. Roer al kloppend de olie erdoor. Pluk de blaadjes koriander, hak ze fijn en meng ze door de dressing. Snijd de kontjes van de asperges en snijd de asperges in gelijke stukjes. Kook de asperges en sugarsnaps beetgaar. Halveer de radijsjes. Meng de groente met de dressing. Leg de salade op borden en verdeel de garnalen erover.
Lentesalade met Hollandse garnalen
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept⦠Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties