Halveer de limoen, knijp het sap eruit en breng op smaak met zout en peper. Roer al kloppend de olie erdoor. Pluk de blaadjes koriander, hak ze fijn en meng ze door de dressing. Snijd de kontjes van de asperges en snijd de asperges in gelijke stukjes. Kook de asperges en sugarsnaps beetgaar. Halveer de radijsjes. Meng de groente met de dressing. Leg de salade op borden en verdeel de garnalen erover.
Lentesalade met Hollandse garnalen
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Bianca Janssen
Ingredienten
4
Personen
Dressing
- 1 limoen
- zout
- versgemalen peper
- 300 ml olijfolie
- 1 bosje koriander
Salade
- 500 g groene asperges
- 200 g sugarsnaps
- 2 bosjes radijs
- 250 g Hollandse garnalen
Bereidingswijze
20 minuten
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Geef je waardering
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Facebook opmerkingen