Lentesalade met Hollandse garnalen

2
Gemiddeld

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd

Halveer de limoen, knijp het sap eruit en breng op smaak met zout en peper. Roer al kloppend de olie erdoor. Pluk de blaadjes koriander, hak ze fijn en meng ze door de dressing. Snijd de kontjes van de asperges en snijd de asperges in gelijke stukjes. Kook de asperges en sugarsnaps beetgaar. Halveer de radijsjes. Meng de groente met de dressing. Leg de salade op borden en verdeel de garnalen erover.

Ingredienten

4
Personen

Dressing

  • 1 limoen
  • zout
  • versgemalen peper
  • 300 ml olijfolie
  • 1 bosje koriander

Salade

  • 500 g groene asperges
  • 200 g sugarsnaps
  • 2 bosjes radijs
  • 250 g Hollandse garnalen
Geef je waardering
2