Asperges en wortels
- Schil de asperges, snijd circa 2 cm van de onderkant af en snijdt de asperges schuin in gelijke stukken.
 - Schil en snijd de bospenen in dunne plakken.
 - Breng een pan met water aan de kook en kook de asperges en wortels in circa 6 minuten gaar.
 
- Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Spoel de eieren koud, pel ze en hak ze fijn.
 - Snijd de ham in blokjes.
 - Pluk en hak de peterselie fijn.
 - Smelt de boter en roer de ham, ei en peterselie erdoor en breng op smaak met zout en peper.
 
- Giet de aardappels af en stoom ze droog.
 - Pureer de aardappels met een pureestamper en roer de melk erdoor.
 - Giet de asperges en bospenen af, meng ze door de aardappelpuree en breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper.
 
- Verdeel de lentepuree over borden en schep de saus erover.
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
0 reacties