Leftover frittata

0
Gemiddeld

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Verwarm de oven voor op 180 °C. Pel de ui en knoflook en snijd ze fijn. Snijd de paprika fijn.

Bak 7 minuten in een vuurvaste ovenschaal de ui, knoflook, kruiden en paprika met zout en peper. Klop ondertussen de eieren en melk los in een schaal. Snijd de kip en aardappels in stukjes. Doe de aardappels en kip in de ovenschaal bak even kort aan.

Giet het eimengsel in de overschaal en strooi er de Pecorino overheen. Laat 5 minuten op zacht vuur staan. Zet daarna 10 tot 15 minuten in de oven.

Ingredienten

4
Personen

Leftover frittata

  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 paprika
  • 1 tl gemalen korianderzaad
  • 1 tl fijngemalen venkelzaad
  • 5 eieren
  • 1 scheutje melk
  • 2 handvol gekookte aardappels
  • 1 handvol gegaarde kip
  • 1 handvol geraspte pecorino

Extra nodig

  • ovenschaal
Geef je waardering
0