De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Leftover frittata

Heb je nog restjes over? Dan is deze frittata van leftovers een ideale oplossing om je restjes mee te verwerken. Een heerlijk gerecht dat makkelijk te maken is en het staat snel op tafel.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Leftover frittata

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C. Pel de ui en knoflook en snijd ze fijn. Snijd de paprika fijn.

Bak 7 minuten in een vuurvaste ovenschaal de ui, knoflook, kruiden en paprika met zout en peper. Klop ondertussen de eieren en melk los in een schaal. Snijd de kip en aardappels in stukjes. Doe de aardappels en kip in de ovenschaal bak even kort aan.

Giet het eimengsel in de overschaal en strooi er de Pecorino overheen. Laat 5 minuten op zacht vuur staan. Zet daarna 10 tot 15 minuten in de oven.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.