De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

le gâteau battu

120 min voorbereidingstijd
30 min kooktijd
Le Gâteau Battu

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de melk met de suiker tot handwarm. Voeg de gist toe. Maak een kuiltje in de bloem, strooi het zout over de rand en schenk de melk met gist in het kuiltje. Voeg de rum, eieren, eidooiers en boter toe en kneed tot een soepel deeg. Vet de tulbandvorm in, bestuif met bloem en druk het deeg erin. Laat circa 2 uur rijzen.

Verwarm de oven op 200 º C en bak de taart in circa 30 minuten goudbruin en gaar.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker