Aardappels en eieren
- Schil en snijd de aardappels in reepjes.
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook en kook de aardappelblokjes in circa 10 minuten gaar. Giet de aardappels af en stoom ze droog.
- Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Giet de eieren af, spoel ze koud en pel ze. Snijd de eieren in vieren.
Salade
- Verbrokkel de forel.
- Schil en snijd de koolrabi in reepjes.
- Snijd de lente-ui in ringetjes
- Snijd de onderkant van de little gem af en pluk de blaadjes.
- Snijd de appel in reepjes.
- Snijd de bieslook fijn.
- Meng de aardappel, koolrabi, forel, little gem, eieren, appel, lente-ui, kappertjes, bieslook en crème fraîche.
- Halveer de citroen en breng de salade op smaak met peper en citroensap.
0 reacties