Lauwwarme aardappelsalade met koolrabi en gerookte forel

0
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Aardappels en eieren

  • Schil en snijd de aardappels in reepjes.
  • Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook en kook de aardappelblokjes in circa 10 minuten gaar. Giet de aardappels af en stoom ze droog.
  • Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Giet de eieren af, spoel ze koud en pel ze. Snijd de eieren in vieren.

Salade

  • Verbrokkel de forel.
  • Schil en snijd de koolrabi in reepjes.
  • Snijd de lente-ui in ringetjes
  • Snijd de onderkant van de little gem af en pluk de blaadjes.
  • Snijd de appel in reepjes.
  • Snijd de bieslook fijn.
  • Meng de aardappel, koolrabi, forel, little gem, eieren, appel, lente-ui, kappertjes, bieslook en crème fraîche.
  • Halveer de citroen en breng de salade op smaak met peper en citroensap.

Ingredienten

4
Personen

Lauwwarme aardappelsalade met koolrabi en gerookte forel

  • 750 g aardappels
  • 2 eieren
  • 375 g gerookte forel
  • 1 koolrabi
  • 1 bosje lente ui
  • 4 kropjes little gem
  • 1 Granny Smidt appel
  • 0.5 bosje bieslook
  • 1 el kappertjes
  • 125 ml crème fraîche
  • 1 citroen
Geef je waardering
0