De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kwetiau met kippendijen

Gril de kippendijen om en in circa 5 minuten en snijd in stukjes. Breng een pan met water en zout aan de kook. Snijd de kousenband in stukjes van 5 millimeter en blancheer ze in het kokende water.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Kwetiau met kippendijen

Bereidingswijze

Gril de kippendijen om en in circa 5 minuten en snijd in stukjes.

Breng een pan met water en zout aan de kook. Snijd de kousenband in stukjes van 5 millimeter en blancheer ze in het kokende water.

Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Pel de rode ui en snijd in partjes. Pel en hak de knoflook.

Snijd de lente-ui in schuine stukken. Snijd de Chinese kool in reepjes.

Verhit een scheut olie in de wok en fruit de uien met de knoflook en lente-ui goudbruin. Tik de eieren kapot in de wok en roer snel door. Voeg de Chinese kool en de sambal toe en bak circa 2 minuten op hoog vuur mee. Breng op smaak de ketjap medja en een scheutje vissaus. Meng de gekookte noedels erdoor.

Serveer gebakken uitjes op de kwetiau.

Dit geliefde 24Kitchen-programma met chefkok Danny Jansen is terug van weggeweest! Ook in dit seizoen kookt hij met de leukste oma's, en deze keer ook een opa, de lekkerste familierecepten.

 

ZOADK-ART

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.