Krokante uiringen (ca 15 minuten)
Pel en snijd de uien in dikke ringen en druk de rokken per 2 uit elkaar. Haal de uien eerst door de bloem, dan door het bierbeslag en vervolgens door het paneermeel. Bak de uiringen in ruim hete olie (180 °C) goudbruin en laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer de krokante uiringen met de lente-uidip.
Bierbeslag (ca 10 minuten)
Klop de eiwitten stijf. Meng het bier met de bloem, olie en het ei en breng op smaak met zout en peper. Spatel de eiwitten erdoor.
Lente-ui dip (ca 5 minuten)
Snijd de lente-uitjes in kleine ringetjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de peterselie fijn. Meng alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Pel en snijd de uien in dikke ringen en druk de rokken per 2 uit elkaar. Haal de uien eerst door de bloem, dan door het bierbeslag en vervolgens door het paneermeel. Bak de uiringen in ruim hete olie (180 °C) goudbruin en laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer de krokante uiringen met de lente-uidip.
0 reacties