De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Koude komkommer yoghurtsoep

Rasp de komkommer en pel en snijd de knoflook fijn. Meng de komkommer en knoflook met de bouillon, yoghurt en zout en laat circa 15 minuten op smaak komen. Pluk de muntblaadjes en snijd ze zo fijn als mogelijk. Roer de soep door en verdeel over kommen.

25 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Koude komkommer yoghurtsoep

Bereidingswijze

Rasp de komkommer en pel en snijd de knoflook fijn. Meng de komkommer en knoflook met de bouillon, yoghurt en zout en laat circa 15 minuten op smaak komen. Pluk de muntblaadjes en snijd ze zo fijn als mogelijk. Roer de soep door en verdeel over kommen. Garneer met de muntblaadjes, snufje cayennepeper en druppels olie. Serveer eventueel met knapperig brood en olijventapenade.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.