De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

koude komkommer yoghurtsoep

Rasp de komkommer en pel en snijd de knoflook fijn. Meng de komkommer en knoflook met de bouillon, yoghurt en zout en laat circa 15 minuten op smaak komen. Pluk de muntblaadjes en snijd ze zo fijn als mogelijk. Roer de soep door en verdeel over kommen.

25 min kooktijd
Koude komkommer yoghurtsoep

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Rasp de komkommer en pel en snijd de knoflook fijn. Meng de komkommer en knoflook met de bouillon, yoghurt en zout en laat circa 15 minuten op smaak komen. Pluk de muntblaadjes en snijd ze zo fijn als mogelijk. Roer de soep door en verdeel over kommen. Garneer met de muntblaadjes, snufje cayennepeper en druppels olie. Serveer eventueel met knapperig brood en olijventapenade.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker