Rasp de komkommer en pel en snijd de knoflook fijn. Meng de komkommer en knoflook met de bouillon, yoghurt en zout en laat circa 15 minuten op smaak komen. Pluk de muntblaadjes en snijd ze zo fijn als mogelijk. Roer de soep door en verdeel over kommen. Garneer met de muntblaadjes, snufje cayennepeper en druppels olie. Serveer eventueel met knapperig brood en olijventapenade.
Koude komkommer-yoghurtsoep
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Rasp de komkommer en pel en snijd de knoflook fijn. Meng de komkommer en knoflook met de bouillon, yoghurt en zout en laat circa 15 minuten op smaak komen. Pluk de muntblaadjes en snijd ze zo fijn als mogelijk. Roer de soep door en verdeel over kommen.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties