Bianca Janssen

Ingredienten

4
Personen

Koude avocadosoep

  • 2 rijpe avocado's
  • 1 teentje knoflook
  • 1 limoen
  • 600 ml groentebouillon
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 tomaten
  • 0.5 komkommer
  • 1 rode paprika
  • 1 bosje bieslook

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Maak de avocado's schoon en snijd het vruchtvlees in stukjes. Pel en snijd de knoflook. Pureer de avocado's met de knoflook, sap en rasp van de citroen en de bouillon. Breng op smaak met zout en peper en laat de soep in de koelkast ijskoud worden. Snijd intussen de tomaten, komkommer en paprika doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de bieslook zo fijn als mogelijk. Schenk de soep in borden en garneer met de groente en bieslook.

Geef je waardering

22
Koude avocadosoep