De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kotelet suisse met himmel und erde

Een heerlijk gerecht met varkensvlees geïnspireerd door St. Moritz!

30 min kooktijd
Kotelet Suisse met Himmel und Erde

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Snijd de varkenskoteletten open en vul ze met ham en kaas. Bestrooi ze met zout en peper. Haal ze door de bloem, vervolgens door het losgeklopte ei en tot slot door het paneermeel. Verhit een laag olie in de koekenpan en bak de koteletten circa 10 minuten per kant. Serveer met partjes citroen. Schil de aardappels en kook ze in ruim water met zout en circa 20 gaar. Kook de erwten volgens de gebruiksaanwijzing. Schil en rasp de appels. Pureer de aardappels fijn met een knijper en roer de melk, mierikswortel en boter erdoor. Schep de erwten en appelrasp door de puree. Breng op smaak met zout en peper.

Dit recept komt uit de aflevering over St Moritz van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker