De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kotelet Suisse met Himmel und Erde

Een heerlijk gerecht met varkensvlees geïnspireerd door St. Moritz!

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Kotelet Suisse met Himmel und Erde

Bereidingswijze

Snijd de varkenskoteletten open en vul ze met ham en kaas. Bestrooi ze met zout en peper. Haal ze door de bloem, vervolgens door het losgeklopte ei en tot slot door het paneermeel. Verhit een laag olie in de koekenpan en bak de koteletten circa 10 minuten per kant. Serveer met partjes citroen. Schil de aardappels en kook ze in ruim water met zout en circa 20 gaar. Kook de erwten volgens de gebruiksaanwijzing. Schil en rasp de appels. Pureer de aardappels fijn met een knijper en roer de melk, mierikswortel en boter erdoor. Schep de erwten en appelrasp door de puree. Breng op smaak met zout en peper.

Dit recept komt uit de aflevering over St Moritz van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.