Kokos-tempé met eiermie

0
Makkelijk
Kokos-tempé met eiermie

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd
  • Gaar de eiermie volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Tempé met aubergine

  • Pel en snipper de ui.
  • Pel en hak de knoflook fijn. 
  • Schil en snijd de gember fijn.
  • Verhit een scheut olie in een wok en fruit de ui, knoflook, gember en currypasta
  • circa 3 minuten.
  • Snijd de aubergine in blokjes.
  • Maak de peultjes schoon.
  • Snijd de tempé in blokjes.
  • Voeg de aubergineblokjes, peultjes en tempé toe en bak circa 3 minuten mee. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Kook de groente in circa 5 minuten gaar. Voeg de doperwten na 3 minuten toe en kook ze mee. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Ingredienten

4
Personen

Kokos-tempé met eiermie

  • 250 g eiermie
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 20 g verse gember
  • arachideolie
  • 1 el currypasta
  • 1 aubergine
  • 250 g peultjes
  • 400 g tempé
  • 200 ml kokosmelk
  • 200 g diepvriesdoperwten

Extra nodig

  • wok
Kokos-tempé met eiermie
Geef je waardering
0