De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kokos-kerseneitjes

60 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Kokos-kerseneitjes

Bereidingswijze

Maal de zandkoekjes tot poeder in de keukenmachine. Meng het koekjespoeder met de boter, het cacaopoeder, de poedersuiker en de rum. Schenk een beetje kersensiroop bij het mengsel en kneed tot een deeg. Vorm bolletjes ter grootte van een klein ei. Maak een kuiltje in het deeg en duw daar de kers in. Vorm het deeg om de kers heen zodat de kers helemaal bedekt is met deeg. Herhaal dit bij alle bolletjes. Rol de bollen door kokosrasp en laat circa 30 minuten opstijven in de koelkast voor het serveren.

Tip: zelf zandkoekjes maken? Bekijk hier het recept.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.