Kokos-kerseneitjes

0
Makkelijk

Bereidingswijze

60 minuten totale tijd
Maal de zandkoekjes tot poeder in de keukenmachine. Meng het koekjespoeder met de boter, het cacaopoeder, de poedersuiker en de rum. Schenk een beetje kersensiroop bij het mengsel en kneed tot een deeg. Vorm bolletjes ter grootte van een klein ei. Maak een kuiltje in het deeg en duw daar de kers in. Vorm het deeg om de kers heen zodat de kers helemaal bedekt is met deeg. Herhaal dit bij alle bolletjes. Rol de bollen door kokosrasp en laat circa 30 minuten opstijven in de koelkast voor het serveren.

Tip: zelf zandkoekjes maken? Bekijk hier het recept.

Ingredienten

30
Porties

Kokos-kerseneitjes

  • 500 g zandkoekjes
  • 100 g zachte roomboter
  • 2 el cacaopoeder
  • 200 g poedersuiker
  • 1 tl rum
  • 1 pot kersen op siroop
  • 150 g kokosrasp
Geef je waardering
0