De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

koffie nobake cheesecake

Voor deze koffie nobake cheesecake heb je helemaal geen oven nodig. Dus waar wacht je nog op? Duik snel de keuken in met dit fantastische recept.

45 MIN
Koffie nobake cheesecake

Een recept van

Bereidingswijze

Smelt de boter. Maal ondertussen de koekjes fijn in de keukenmachine of sla ze in een plastic luchtdichte zak fijn met een deegroller. Bekleed een taartvorm van 24cm met bakpapier. Meng de boter met de koekkruimels in de taartvorm en druk dan aan.

De witte chocolade moet je smelten dit kan je doen in de magnetron of au bain marie naar gelang jouw geduldigheid. De roomkaas roer je tot een romig geheel met een lepel of in de keukenmachione.

Klop de koffiepoeder door de slagroom en giet dit bij de roomkaas. Wanneer de kaas en slagroom een egale massa is, gaat de gesmolten witte chocolade erdoorheen.

Giet het roomkaasmengsel op de koekjes en zet 4 uur in de koelkast. Snijd de taart los langs de zijkanten met een mes los dat je hebt verwarmd middels onder warm water te houden.

Chocoladeglazuur

Snijd de chocolade in kleine stukjes. Smelt de boter met de honing in de pan. Haal de pan van het vuur en doe de chocolade erbij. Roer dit totdat je een heerlijke prachtige glanzende chocolade massa hebt. Giet over de cheesecake

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker