Verwarm de oven voor op 200 °C.
Breng een pan met water en zout aan de kook. Schil en snijd de knolselderij in gelijke frietjes en kook ze beetgaar. Giet de frietjes af en dep ze goed droog tussen keukenpapier. Verdeel de frietjes over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bak de frietjes in de oven in circa 20 minuten goudbruin.
Pluk en hak de peterselie fijn. Meng de peterselie door de yoghurt en breng op smaak met zout en peper.
Serveer de knolselderij frietjes met kruidendip bij een stukje gegrild vlees of vis en een groene salade.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
knolselderij frietjes met kruidendip
30 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties