Knolselderij frietjes met kruidendip

34
Makkelijk
Knolselderij frietjes met kruidendip

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Verwarm de oven voor op 200 °C.
Breng een pan met water en zout aan de kook. Schil en snijd de knolselderij in gelijke frietjes en kook ze beetgaar. Giet de frietjes af en dep ze goed droog tussen keukenpapier. Verdeel de frietjes over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bak de frietjes in de oven in circa 20 minuten goudbruin.
Pluk en hak de peterselie fijn. Meng de peterselie door de yoghurt en breng op smaak met zout en peper.
Serveer de knolselderij frietjes met kruidendip bij een stukje gegrild vlees of vis en een groene salade.

Ingredienten

4
Personen

Knolselderij frietjes met kruidendip

  • 1 knolselderij
  • olijfolie
  • 1 bosje bladpeterselie
  • 200 ml Griekse yoghurt
  • zout
  • versgemalen peper

Extra nodig

  • bakpapier
  • keukenpapier
Knolselderij frietjes met kruidendip
Geef je waardering
34