De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

knolselderij frietjes met kruidendip

30 min kooktijd
Knolselderij frietjes met kruidendip

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C.
Breng een pan met water en zout aan de kook. Schil en snijd de knolselderij in gelijke frietjes en kook ze beetgaar. Giet de frietjes af en dep ze goed droog tussen keukenpapier. Verdeel de frietjes over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bak de frietjes in de oven in circa 20 minuten goudbruin.
Pluk en hak de peterselie fijn. Meng de peterselie door de yoghurt en breng op smaak met zout en peper.
Serveer de knolselderij frietjes met kruidendip bij een stukje gegrild vlees of vis en een groene salade.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker