Deze pasta ligt er gezellig bij op het bord! Probeer dit recept van Blue Band eens.

Ingredienten

4
Personen

  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 citroen, biologisch
  • 250 g gerookte zalm
  • 1 klontje Blue Band voor Koken, Bakken en Braden
  • 200 ml Blue Band voor Koken
  • 350 g tagliatelle
  • 500 g broccoli
  • Parmezaanse kaas
  • 4 cherrytomaatjes

Bereidingswijze

Totale tijd: 30 minuten

Snijd de gehele broccoli in kleine stukjes. Breng twee pannen met water en een beetje zout aan de kook en kook gelijktijdig de broccoli en de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Snijd de gerookte zalm in reepjes en snijd de cherrytomaten in tweeën. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de citroen schoon en rasp de schil en pers de citroen uit.

Hou een beetje gekookte broccoli en gerookte zalm apart voor de garnering.

Verhit de Blue Band voor Koken, Bakken en Braden in de pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de gekookte broccoli, de tagliatelle, de gerookte zalm, de citroenrasp en het sap bij de ui en knoflook. Voeg Blue Band voor Koken voor een romige smaak toe en breng aan de kook.

Verdeel de inhoud van de pan over de borden en top het recept af met wat parmezaan.

Maak haren van de apart gehouden broccoli, maak een mond met apart gehouden gerookte zalm en maak ogen van een halve cherrytomaat.

En klaar is de Brocco Loco!

Geef je waardering

49
Kinderpasta: Brocco Loco