De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kilpatrick Oysters

Heerlijke gegrilde oesters met bacon uit Sydney!

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Kilpatrick Oysters

Bereidingswijze

Verwarm de grill voor. Laat de worcestersaus met de tomatenpuree en het water vijf minuten zachtjes koken. Bak de bacon in een koekenpan en snijd ze in stukjes. Maak de oesters open en leg ze op een bakplaat met een laag zeezout of zeewier. Schep een lepel saus op de oesters en leg er een stukje bacon op. Zet de oesters een paar minuten onder de grill. Serveer op een bord met grof zeezout, zodat de oesters goed blijven liggen.

Dit recept komt uit de aflevering over Sydney van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creĆ«ert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.