De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kilpatrick oysters

Heerlijke gegrilde oesters met bacon uit Sydney!

30 min kooktijd
Kilpatrick Oysters

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de grill voor. Laat de worcestersaus met de tomatenpuree en het water vijf minuten zachtjes koken. Bak de bacon in een koekenpan en snijd ze in stukjes. Maak de oesters open en leg ze op een bakplaat met een laag zeezout of zeewier. Schep een lepel saus op de oesters en leg er een stukje bacon op. Zet de oesters een paar minuten onder de grill. Serveer op een bord met grof zeezout, zodat de oesters goed blijven liggen.

Dit recept komt uit de aflevering over Sydney van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker