Verwarm de grill voor. Laat de worcestersaus met de tomatenpuree en het water vijf minuten zachtjes koken. Bak de bacon in een koekenpan en snijd ze in stukjes. Maak de oesters open en leg ze op een bakplaat met een laag zeezout of zeewier. Schep een lepel saus op de oesters en leg er een stukje bacon op. Zet de oesters een paar minuten onder de grill. Serveer op een bord met grof zeezout, zodat de oesters goed blijven liggen.
Dit recept komt uit de aflevering over Sydney van het programma The Taste of Life Travel.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
kilpatrick oysters
Heerlijke gegrilde oesters met bacon uit Sydney!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma The Taste of Life Travel
In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties