Snijd het vlees in blokjes en bestrooi met gemalen komijn en laat gedurende 15 minuten marineren. Snijd de kousenband in kleine stukjes van 2 cm. Pel de ui en knoflook en snijd in grove stukken. Snijd de Madame Jeanette in 6 stukken. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in 10 minuten aan.
Voeg de uien, knoflook, ketjap, tomatenpuree en Madame Jeanette toe. Roer goed door en voeg water toe tot het vlees net ondergedompeld is. Sluit de pan af met een deksel.
Kook het vlees in 90 minuten gaar en roer af en toe om. Voeg, als het nodig is, water toe. Voeg na 80 minuten de kousenband toe en laat meekoken. Breng op smaak met zout en peper.
Serveer met salade tomaat en radijs.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
karni stobá (gestoofd vlees)
120 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Grenzeloos Koken
Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties