Kaneelvingers

10
Makkelijk
Kaneelvingers

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Verwarm de oven voor op 170 ºC. Meng de suiker met het kaneelpoeder. Klop de eieren met de vanillesuiker luchtig. Spatel de bloem en het bakpoeder erdoor. Schep het beslag in een spuitzak met een gladde spuitmond en spuit banen op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met de kaneelsuiker. Bak de koekjes in circa 15 minuten gaar. Laat de koekjes afkoelen.

Chocolade
Hak de chocolade fijn. Smelt twee derde van de chocolade au bain-marie. Neem de gesmolten chocolade van het vuur en meng de rest van de chocolade erdoor tot het is opgelost. Doop de uiteindes van de koekjes in de chocolade en laat de chocolade uitharden.

Ingredienten

20
Porties

Kaneelvingers

  • 50 g suiker
  • 2 tl kaneelpoeder
  • 2 eieren
  • 100 g vanillesuiker
  • 90 g bloem
  • mespuntje bakpoeder
  • 200 g pure chocolade

Extra nodig

  • bakpapier
  • spuitzak met glad spuitmondje
Kaneelvingers
Geef je waardering
10