De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kaneelvingers

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Kaneelvingers

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 ºC. Meng de suiker met het kaneelpoeder. Klop de eieren met de vanillesuiker luchtig. Spatel de bloem en het bakpoeder erdoor. Schep het beslag in een spuitzak met een gladde spuitmond en spuit banen op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met de kaneelsuiker. Bak de koekjes in circa 15 minuten gaar. Laat de koekjes afkoelen.

Chocolade
Hak de chocolade fijn. Smelt twee derde van de chocolade au bain-marie. Neem de gesmolten chocolade van het vuur en meng de rest van de chocolade erdoor tot het is opgelost. Doop de uiteindes van de koekjes in de chocolade en laat de chocolade uitharden.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.