De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kalkoencordon-bleu

Sla de kalkoenfilet tussen plasticfolie plat en verdeel in 4 gelijke stukken die je kunt vullen en dubbelvouwen. Rasp de emmentaler en snijd de ham in 4 stukjes. Bestrooi de stukjes kalkoenfilet met een beetje zout en versgemalen peper en beleg met ham en emmentaler.

15 min kooktijd
Kalkoencordon-bleu

Een recept van

Hugo Kennis

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Sla de kalkoenfilet tussen plasticfolie plat en verdeel in 4 gelijke stukken die je kunt vullen en dubbelvouwen. Rasp de emmentaler en snijd de ham in 4 stukjes. Bestrooi de stukjes kalkoenfilet met een beetje zout en versgemalen peper en beleg met ham en emmentaler. Vouw de stukjes kalkoenfilet dicht en zet vast met een cocktailprikker.

Kluts het ei. Wentel de stukjes vlees eerst door de bloem, daarna door het ei en daarna door het paneermeel. Herhaal dit nog een keer. Verhit een beetje boter op de plaat van het gourmetstel en bak de cordon bleu’s rondom bruin en gaar.

Dit jaar brengen we je de 24Kitchen Gourmet Specials, waarin chef Hugo Kennis je handige tips en recepten geeft voor gourmetten tijdens de feestdagen, maar natuurlijk ook elk ander moment van het jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker