De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kalfsgoulash

60 MIN
Kalfsgoulash

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Snijd het kalfsvlees in stukjes van circa twee centimeter. Pel en snijd de uien in halve ringen. Halveer de paprika en verwijder de zaden en zaadlijsten. Snijd de paprika in blokjes. Pel en snijd de knoflook. Verhit de olie in een pan. Bak de uien en het vlees. Voeg knoflook, paprika en paprikapoeder toe en bak dit kort mee. Voeg azijn, water en fond toe en breng aan de kook. Laat het 45 minuten sudderen. Halveer de citroen. Voeg met de room toe na circa 30 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel 15 minuten sudderen. Meng de maïzena met een scheutje water en voeg toe aan de goulash. Verwijder de citroen uit het gerecht. Serveer de goulash met brede noedels en garneer het met gesneden bieslook.

Dit recept komt uit de aflevering over Wenen van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker