Snijd het kalfsvlees in stukjes van circa twee centimeter. Pel en snijd de uien in halve ringen. Halveer de paprika en verwijder de zaden en zaadlijsten. Snijd de paprika in blokjes. Pel en snijd de knoflook. Verhit de olie in een pan. Bak de uien en het vlees. Voeg knoflook, paprika en paprikapoeder toe en bak dit kort mee. Voeg azijn, water en fond toe en breng aan de kook. Laat het 45 minuten sudderen. Halveer de citroen. Voeg met de room toe na circa 30 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel 15 minuten sudderen. Meng de maïzena met een scheutje water en voeg toe aan de goulash. Verwijder de citroen uit het gerecht. Serveer de goulash met brede noedels en garneer het met gesneden bieslook.
Dit recept komt uit de aflevering over Wenen van het programma The Taste of Life Travel.
Meld je aan en praat mee