De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kaassoesjes

Verwarm de oven voor op 210 ºC.
Breng voor het soezenbeslag het water, melk, boter en een snufje zout aan de kook en voeg de bloem toe. Gaar de bloem op laag vuur en haal de pan van het vuur. Roer er één voor één de eieren door. Schep het beslag in een spuitzak met glad spuitmondje en spuit soesjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de soesjes in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

35 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Kaassoesjes

Bereidingswijze

Soesjes
Verwarm de oven voor op 210 ºC.
Breng voor het soezenbeslag het water, melk, boter en een snufje zout aan de kook en voeg de bloem toe. Gaar de bloem op laag vuur en haal de pan van het vuur. Roer er één voor één de eieren door. Schep het beslag in een spuitzak met glad spuitmondje en spuit soesjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de soesjes in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

Kaasvulling
Meng de roomkaas met blauwe kaas, port, geraspte kaas en peper. Schep een derde in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje en bewaar om te garneren. Snijd de bieslook fijn en meng met de resterende kaasvulling. Schep de kaasvulling in een spuitzak met glad spuitmondje. 

Prik de soesjes aan de onderkant in met een mesje en spuit de kaas-bieslookvulling erin.

Garneren
Halveer de druiven. Garneer de soesjes met kaasvulling, druiven en peterselie.

 

 

 

 

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.