- Meng in een kom het gehakt, ei, mosterd en het paneermeel. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Maak balletjes ter grootte van een pingpongbal.
- Pel en snijd de ui in grove stukken.
- Schil en halveer de wortel en snijd de wortel in halve maantjes.
- Schil en snijd de koolrabi en aardappels in gelijke kleine stukjes.
- Laat de boter uitbruisen in een pan en voeg de bloem toe. Bak de bloem in circa 3 minuten gaar.
- Voeg melk, witte wijn, room en het bouillonblokje toe en breng aan de kook.
- Voeg de gehaktballetjes, ui, wortel, kappertjes, aardappels en de koolrabi, toe. Laat op middelhoog vuur, met deksel op de pan, circa 15 minuten koken.
- Pluk en snijd de peterselie fijn.
- Voeg de peterselie en de doperwten toe en warm goed door.
- Breng op smaak met een beetje zout en peper.
30 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties