De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

italiaanse venkelschotel met gnocchi

15 min kooktijd
Italiaanse venkelschotel met gnocchi

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Italiaanse venkelschotel met gnocchi

  • Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten.
  • Halveer de venkelknollen in de lengte, verwijder de kern en snijd de venkelknollen in dunne repen.
  • Snijd de courgette in blokjes.
  • Voeg de venkel en de courgette toe aan de pan met ui en knoflook en bak circa 5 minuten mee.
  • Snijd de olijven in ringetjes. Pluk en snijd de peterselie fijn.
  • Meng de olijven, peterselie, doperwten, mascarpone en de gnocchi door de venkel en de courgette en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Serveren

  • Verdeel de Italiaanse venkelschotel met gnocchi over borden en rasp er Parmezaanse kaas over.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker