De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Italiaanse salami-bonenpot

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Italiaanse salami-bonenpot

Bereidingswijze

Pasta

  • Kook de penne gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Breng op smaak met versgemalen peper en roer er een scheutje olijfolie extra vierge door.

Italiaanse salami-bonenpot

  • Pel en snipper de uien.
  • Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Verwijder het velletje van de salami en snijd de salami in blokjes.
  • Verhit een scheutje olie in een brede pan en bak de salami, rode uien en de knoflook circa 5 minuten.
  • Verwijder de uiteindes van de haricots verts en halveer de haricots verts.
  • Halveer de cherrytomaten.
  • Ris en hak de kruiden fijn.
  • Voeg de kruiden, haricots verts en de cherrytomaten toe aan de salami en bak circa 5 minuten mee. Schenk de rode wijn erbij, breng aan de kook en laat circa 2 minuten koken. Schenk de passata erbij en breng aan de kook.
  • Giet de cannelinibonen af en roer de bonen erdoor. Kook circa 4 minuten en breng het geheel op smaak met versgemalen peper.

Pijnboompitten

  • Verwarm een pan en rooster de pijnboompitten in circa 3 minuten goudbruin.

Serveren

  • Verdeel de pasta over borden. Verdeel de Italiaanse salami-bonenpot over de pasta. Strooi de pijnboompitten erover.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediƫnten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en EstĆ©e je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.