De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

italiaanse salade

Pel en snipper de sjalot. Meng de sjalot met azijn, zout en peper. Meng er 150 ml olie door. Verwarm de grillpan voor. Snijd elke krop radicchio in zessen. Bestrijk de binnenkant met olie en leg ze op de grillpan tot er een mooie streep ontstaat.

20 min kooktijd
Italiaanse salade

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pel en snipper de sjalot. Meng de sjalot met azijn, zout en peper. Meng er 150 ml olie door. Verwarm de grillpan voor. Snijd elke krop radicchio in zessen. Bestrijk de binnenkant met olie en leg ze op de grillpan tot er een mooie streep ontstaat. Breng in een pan water met zout aan de kook. Schil de asperges en kook ze beetgaar. Spoel ze koud en laat ze goed uitlekken. Snijd de gorgonzola in blokjes en de parmaham in reepjes. Meng de asperges met de rucola en maak de salade aan met de dressing. Verdeel de salade over borden. Steek de radicchio ertussen en garneer met de gorgonzola en parmaham.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker