De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Italiaanse salade

Pel en snipper de sjalot. Meng de sjalot met azijn, zout en peper. Meng er 150 ml olie door. Verwarm de grillpan voor. Snijd elke krop radicchio in zessen. Bestrijk de binnenkant met olie en leg ze op de grillpan tot er een mooie streep ontstaat.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Italiaanse salade

Bereidingswijze

Pel en snipper de sjalot. Meng de sjalot met azijn, zout en peper. Meng er 150 ml olie door. Verwarm de grillpan voor. Snijd elke krop radicchio in zessen. Bestrijk de binnenkant met olie en leg ze op de grillpan tot er een mooie streep ontstaat. Breng in een pan water met zout aan de kook. Schil de asperges en kook ze beetgaar. Spoel ze koud en laat ze goed uitlekken. Snijd de gorgonzola in blokjes en de parmaham in reepjes. Meng de asperges met de rucola en maak de salade aan met de dressing. Verdeel de salade over borden. Steek de radicchio ertussen en garneer met de gorgonzola en parmaham.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.