Pel en snipper de sjalot. Meng de sjalot met azijn, zout en peper. Meng er 150 ml olie door. Verwarm de grillpan voor. Snijd elke krop radicchio in zessen. Bestrijk de binnenkant met olie en leg ze op de grillpan tot er een mooie streep ontstaat. Breng in een pan water met zout aan de kook. Schil de asperges en kook ze beetgaar. Spoel ze koud en laat ze goed uitlekken. Snijd de gorgonzola in blokjes en de parmaham in reepjes. Meng de asperges met de rucola en maak de salade aan met de dressing. Verdeel de salade over borden. Steek de radicchio ertussen en garneer met de gorgonzola en parmaham.
Pel en snipper de sjalot. Meng de sjalot met azijn, zout en peper. Meng er 150 ml olie door. Verwarm de grillpan voor. Snijd elke krop radicchio in zessen. Bestrijk de binnenkant met olie en leg ze op de grillpan tot er een mooie streep ontstaat.
0 reacties