Aardappels koken
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Snijd de aardappels in gelijke kleine blokjes. Kook de aardappelblokjes in circa 10 minuten gaar.
- Giet de aardappels af en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Saucijsjes
- Verhit een scheutje olie in een pan en bak de saucijsjes in circa 10 minuten goudbruin en gaar.
- Snijd de worst in plakken.
Hazelnotenpesto
- Rooster de hazelnoten circa 5 minuten in een droge pan.
- Pel de knoflook.
- Pureer de basilicum, hazelnoten, Parmezaanse kaas en olijfolie extra vierge met een staafmixer tot pesto.
- Breng de pesto op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Italiaanse aardappelsalade
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoliroosjes in circa 2 minuten beetgaar. Giet de broccoliroosjes af en spoel ze koud.
- Halveer de cherrytomaten.
- Pel en snijd de ui in halve ringen.
- Meng in een grote kom de aardappels, hazelnotenpesto, broccoli, cherrytomaten, rode ui en de rucola.
Serveren
- Verdeel de Italiaanse aardappelsalade en de saucijsjes over borden.
Meld je aan en praat mee