Tip: de frambozencoulis is circa 3 dagen houdbaar in de koelkast of circa een maand in de vriezer.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
ijscoupe met frambozencoulis
30 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Snijd de citroenen doormidden en pers het sap eruit. Was de frambozen voorzichtig en verwarm de frambozen met eventueel wat water in een sauspan met de suiker. Breng voorzichtig naar het kookpunt, zet het vuur lager en laat circa 10 minuten zachtjes koken. Druk de ingekookte frambozen door een zeef in een grote kom. Voeg het citroensap toe en druk door de zeef. Meng het citroensap goed door de frambozen. Hak de hazelnoten grof. Rooster de hazelnoten circa 3 minuten in een droge koekenpan. Hak de biscotti in stukjes. Verdeel de frozen yoghurt of het yoghurtijs over 4 glazen, bestrooi met de stukjes biscotti en schenk daar de frambozencoulis overheen. Bestrooi met de geroosterde hazelnoten en besprenkel met wat honing.
Tip: de frambozencoulis is circa 3 dagen houdbaar in de koelkast of circa een maand in de vriezer.
Tip: de frambozencoulis is circa 3 dagen houdbaar in de koelkast of circa een maand in de vriezer.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Baking Good, Baking Bad
Parijs is de stad van de liefde, licht, maar ook de stad van verrukkelijk eten en prachtige patisserie. De Britse kookboekenschrijver Harry Eastwood is gek op taarten en gebak en ze staat voor een grote uitdaging: ze maakt namelijk de lekkerste gebakjes en patisserie na met één vraag… Hoe maak ik dit minder zoet, maar net zo lekker?
Bekijk hier haar recepten.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties