De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

IJscoupe met frambozencoulis

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
IJscoupe met frambozencoulis

Bereidingswijze

Snijd de citroenen doormidden en pers het sap eruit. Was de frambozen voorzichtig en verwarm de frambozen met eventueel wat water in een sauspan met de suiker. Breng voorzichtig naar het kookpunt, zet het vuur lager en laat circa 10 minuten zachtjes koken. Druk de ingekookte frambozen door een zeef in een grote kom. Voeg het citroensap toe en druk door de zeef. Meng het citroensap goed door de frambozen. Hak de hazelnoten grof. Rooster de hazelnoten circa 3 minuten in een droge koekenpan. Hak de biscotti in stukjes. Verdeel de frozen yoghurt of het yoghurtijs over 4 glazen, bestrooi met de stukjes biscotti en schenk daar de frambozencoulis overheen. Bestrooi met de geroosterde hazelnoten en besprenkel met wat honing.

Tip: de frambozencoulis is circa 3 dagen houdbaar in de koelkast of circa een maand in de vriezer.

Parijs is de stad van de liefde, licht, maar ook de stad van verrukkelijk eten en prachtige patisserie. De Britse kookboekenschrijver Harry Eastwood is gek op taarten en gebak en ze staat voor een grote uitdaging: ze maakt namelijk de lekkerste gebakjes en patisserie na met ƩƩn vraag… Hoe maak ik dit minder zoet, maar net zo lekker?

Bekijk hier haar recepten.

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.