Hugo's extreem tropische ceviche

0
Makkelijk

Bereidingswijze

10 minuten totale tijd

Pers de helft van de limoenen en de sinaasappel en schenk het sap in een schaal. Halveer de passievrucht en voeg het sap toe, maar bewaar de pitjes. Snijd de goudmakreel in dunne plakken en leg de plakken in de schaap met het citrussap en laat circa 10 minuten marineren.

Schil de mango en snijd in kleine blokjes. Pel de ui en snijd in dunne ringen. Snijd de andere limoen in partjes. Snijd de peper in dunne ringen.

Haal de gemarineerde vis uit het citrussap en verdeel over een schaal. Verspreid hierover de mangoblokjes, uienringen, peperreepjes en limoenpartjes. Hak de koriander en bestrooi over de ceviche.

Ingredienten

4
Personen

Voor de ceviche

  • 2 limoenen
  • 1 sinaasappel
  • 1 passievrucht
  • 300 g goudmakreel (of andere stevige vis)
  • 1 mango
  • 1 rode ui
  • 1 rode peper
  • verse koriander
Geef je waardering
0