De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Hugo's extreem tropische ceviche

Pers de helft van de limoenen en de sinaasappel en schenk het sap in een schaal. Halveer de passievrucht en voeg het sap toe, maar bewaar de pitjes. Snijd de goudmakreel in dunne plakken en leg de plakken in de schaap met het citrussap en laat circa 10 minuten marineren.

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Hugo's extreem tropische ceviche

Bereidingswijze

Pers de helft van de limoenen en de sinaasappel en schenk het sap in een schaal. Halveer de passievrucht en voeg het sap toe, maar bewaar de pitjes. Snijd de goudmakreel in dunne plakken en leg de plakken in de schaap met het citrussap en laat circa 10 minuten marineren.

Schil de mango en snijd in kleine blokjes. Pel de ui en snijd in dunne ringen. Snijd de andere limoen in partjes. Snijd de peper in dunne ringen.

Haal de gemarineerde vis uit het citrussap en verdeel over een schaal. Verspreid hierover de mangoblokjes, uienringen, peperreepjes en limoenpartjes. Hak de koriander en bestrooi over de ceviche.

Geen tijd om de Zin in de Zomer Special te kijken? Check dan Zomersmaken, de korte variant van de special. Heerlijk genieten, zodat je elke dag je portie wereldse inspiratie kunt opdoen. 

Kijk hier voor de recepten en meer inspiratie om jouw zomer lekkerder Ć©n makkelijker te maken

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.