- Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Sweet marinade
- Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de komijn circa 1 minuut. Voeg de balsamicoazijn en de bruine suiker toe. Breng aan de kook en laat circa 2 minuten koken.
- Roer het balsamico-mengsel door de tomatenketchup.
- Meng de helft van de kippenvleugels door de marinade.
Hot marinade
- Meng in een kom het sap van de limoen, olijfolie, cayennepeper en een beetje zout.
- Meng de resterende kippenvleugels door de marinade.
Chicken wings
- Haal de kippenvleugels uit de marinades en verdeel elke soort over een helft van de bakplaat.
- Bak de kippenvleugels in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.
Maïskolven
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Verwijder de bladeren van de maïskolven en kook de maïskolven in circa 20 minuten gaar.
- Besmeer de maïskolven met de boter en breng op smaak met een beetje zout.
Bonensalade
- Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de tomaten in blokjes.
- Pluk en hak de koriander fijn. Giet de zwarte bonen en kikkererwten af en spoel schoon.
- Meng in een kom alle ingrediënten voor de bonensalade en breng op smaak met een beetje zout een peper.
Meld je aan en praat mee