De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

hondenkoekjes

40 min kooktijd
Hondenkoekjes

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Koekjes
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Meng het volkorenmeel met de bakpoeder. Meng de melk door de pindakaas en voeg het volkorenmeel toe. Kneed tot een soepel deeg. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkbank en steek er koekjes uit met een botsteker. Verdeel de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de koekjes in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

Topping voor baasjes
Meng de melk met de poedersuiker en de cacaopoeder tot een glad glazuur. Bestrijk de koekjes met het glazuur.

Tip: als je de koekjes voor je hond maakt, let er dan goed op dat er geen rauwe verse pinda’s of chocolade in de koekjes komen. Deze kunnen een allergische reactie oproepen.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker