- Breng alvast een pan met water en zout aan de kook voor de macaroni.
De macaroni koken:
- Kook de macaroni gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
- Giet de macaroni af. De saus maken:
- Pel en snipper de ui, pel en hak de knoflook.
- Snijd de courgette in blokjes.
- Verhit olie in een pan.
- Fruit hierin de ui, 1 teentje knoflook en de courgette.
- Roer na circa 3 minuten de olijven, kappertjes en ricotta erdoor.
- Warm goed door, maar laat niet koken.
- Voeg de gekookte macaroni toe aan de saus en warm nog circa 3 minuten mee.
- Pluk de blaadjes van de basilicum en snijd grof
- Roer de basilicum door de saus.
- Breng op smaak met zout en peper.
De spinazie wokken:
- Was en droog de spinazie goed en verwijder de dikke stelen.
- Verwarm een scheut olie in een wok en fruit hierin het laatste teentje knoflook.
- Voeg de spinazie toe en bak de spinazie in circa 3 minuten gaar.
- • Voeg de walnoten toe.
• Breng op smaak met zout en peper.
0 reacties