- Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Pel en snipper de ui.
- Snijd de broccoli in kleine roosjes.
- Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in lange dunne repen.
- Schil de ananas, verwijder de kern en snijd de ananas in kleine blokjes.
- Snijd de hamlappen in dunne reepjes en meng met de gembersiroop.
- Verhit een scheutje olie in een pan en bak het vlees in circa 6 minuten goudbruin en schep regelmatig om. Houd het vlees apart op een bord.
- Voeg de ui, broccoli en paprika’s toe aan de pan en bak circa 4 minuten. Voeg de ananas toe en bak nog 2 minuten.
- Voeg de azijn toe en breng het geheel aan de kook.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
hamlappen in zoetzure saus met witte rijst
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma De Makkelijke Maaltijd
Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?
Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker!
Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties