Ribkarbonades
- Bestrooi de ribkarbonades met zout en peper.
- Verhit olie in een pan en bak de karbonades om en om goudbruin.
- Voeg de mosterd toe en schenk het appelsap erbij. Stoof het vlees in circa 15 minuten gaar.
Groentepannetje
- Breng een pan met water en zout aan de kook.
- Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer de sperziebonen. Kook de sperziebonen in circa 6 minuten beetgaar.
- Pel en snipper de sjalotjes. Pel de snijd de knoflook fijn.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
- Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
- Verhit een pan en bak de krieltjes en spekblokjes circa 5 minuten en schep op een bord.
- Fruit in het overgebleven bakvet de sjalotjes en knoflook.
- Voeg de champignons toe en bak ze circa 5 minuten mee.
- Voeg de sperziebonen en spekjes toe.
- Meng alles door elkaar en bak op middelhoog vuur nog circa 5 minuten.
0 reacties