- Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in dunne ringen.
- Verhit een klontje boter in een pan en fruit de ui, knoflook en peper circa 2 minuten.
- Rasp de schil van de sinaasappel boven de pan en voeg het sap van de sinaasappel, gembersiroop en de bouillon toe. Laat rustig koken.
- Schil en snijd de meiknollen in achten.
- Schil de bospenen.
- Halveer de venkelknollen, verwijder de kern en snijd de venkelknollen in dunne plakken.
- Voeg de meiknollen, bospeentjes en venkel toe aan de bouillon en laat op laag vuur circa 6 minuten koken.
- Snijd de broccoli in roosjes, schil en snijd de stronk in dunne plakken.
- Voeg de broccoliroosjes toe aan de pan met groente en kook circa 4 minuten mee.
- Pluk en hak de koriander.
- Serveer het groentefeestje in diepe borden, garneer met koriander en serveer de rijst erbij.
30 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties