Verwarm de oven voor op 180 °C.
Groente-camembertovenschotel
- Snijd de courgette, aubergine, tomaten en camembert in plakjes.
- Vet een ovenschaal in met olie.
- Maak in de ovenschaal laagjes van om en om plakjes courgette, aubergine en tomaat en eindig met de plakjes camembert. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
- Bak de ovenschotel in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.
Boerenbrood
- Snijd het boerenbrood in dikke plakken, bestrijk met olie en bestrooi met een beetje zout en peper.
- Verwarm een grillpan en gril het brood om en om in circa 4 minuten krokant.
Fruitsalade
- Verhit een scheutje olie in een pan en rooster de hazelnoten in circa 5 minuten goudbruin. Laat de hazelnoten afkoelen en hak ze fijn.
- Schil en snijd de sinaasappel in partjes.
- Snijd de vijgen in achten.
- Verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes.
- Meng in een kom de hazelnoten, sinaasappel, vijgen, appel en rozijnen.
TIP: Gril de aubergine voor een lekkere roostersmaak.
Thema: herfst
0 reacties