- Week de boterham met een scheutje melk.
- Pel de snipper de sjalot. Pel en hak de knoflook.
- Knijp de boterham uit en hak hem fijn.
- Meng samen met knoflook, sjalot en gehakt tot een stevige massa. Voeg een beetje zout en versgemalen peper toe en vorm tot platte burgers.
- Verwarm de grillpan.
- Gril de burgers circa 5 minuten aan elke kant.
- Pel en snijd de uien in ringen.
- Maak de blaadjes los van de witlof en ze in reepjes.
- Meng de uien met de witlof en breng op smaak met een beetje olijfolie en een beetje zout.
- Leg de burger op het broodje en verdeel de witlofsalade erover.
Grillburger met witlofsalade
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties