De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Griekse omelet

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Griekse omelet

Bereidingswijze

Klop de eieren met de melk los in een kom. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Halveer de cherrytomaten. Verbrokkel de feta. Snijd de olijven in ringetjes. Pel en snijd de ui in ringen. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en schenk het eiermengsel erin. Bak de onderkant in circa 5 minuten goudbruin. Verdeel de feta, cherrytomaten, olijven en de ui over een helft van de omelet en klap de omelet dubbel. Bak nog circa 5 minuten. Snijd de peterselie fijn en verdeel over de omelet.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.