De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gratin van knolselderij en blauwschimmelkaas

Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil en rasp de knolselderij en verdeel over een ovenschaal. Meng de kaas, eieren, room en melk met elkaar en schenk het mengsel over de knolselderij. Bak de gratin in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

30 min (voor)bereidingstijd
Gratin van knolselderij en blauwschimmelkaas

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil en rasp de knolselderij en verdeel over een ovenschaal. Meng de kaas, eieren, room en melk met elkaar en schenk het mengsel over de knolselderij. Bak de gratin in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker