De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Glutenvrije, chewy speculaas

Verwarm de oven voor op 175 °C. Smelt op heel laag vuur in een pannetje de boter, suiker en melk.

40 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Glutenvrije, chewy speculaas

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 °C. Smelt op heel laag vuur in een pannetje de boter, suiker en melk

Meng in een beslagkom de meel, bakpoeder, speculaaskruiden, snufje zout en eventueel het amandelextract. Meng goed. Kruimel hierdoor het amandelschaafsel.

Giet dan het botermengsel in de beslagkom en meng goed door. Wanneer het goed gemengd is, zet je het minimaal een kwartiertje in de ijskast.

Vet en bebloem een ovenschaaltje en verdeel het beslag over de bodem: ongeveer 3 cm hoog. Bak af in 20-25 minuten. Helaas moet je even wachten tot het is afgekoeld, dan is 'ie het lekkerst. ;-)

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.