De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

glutenvrije cheesecake

Glutenvrije cheesecake

15 min kooktijd
Glutenvrije cheesecake

Een recept van

Bereidingswijze

  • Doe de pecannoten met de suiker en maple syrup in een pan op het vuur. Laat 3 minuten bubbelen. Haal van het vuur af.
  • Bekleed een bakvorm met bakpapier.
  • Maal de pecannoten fijn in de keukenmachine of hak ze in kleinere stukjes. Je wil dat er her en der wel grotere stukken noot overblijven.
  • Verdeel de notenmassa over de bodem en druk aan.
  • Klop de slagroom, gecondenseerde melk en roomkaas tot een geheel. Het moet een beetje de substantie van afgekoelde custard of vla hebben.
  • Schenk het roomkaasmengsel over de pecannoten en zet een nacht in de koelkast.

Tip: Versier de cheesecake met gezouten caramel en andere eetbare tierelantijnen. 

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker