Gevulde tahoe
Pel en snipper de sjalotten. Pel en hak de knoflook. Maal de garnalen met de sjalotten en knoflook fijn. Pluk en hak de bladselderij. Vijzel de ketoembar en meng samen met de Hollandse garnalenpuree, bladselderij en een ei door het gehakt.
Verhit olie tot circa 180 ºC. Snijd de tahoe in plakken van circa 3 centimeter dik. Snijd de plakken diagonaal door zodat je driehoeken krijgt. Lepel met een theelepel in het midden van de lange zijkant wat tahoe uit. Vul de uitsparing met het gehaktmengsel. Kluts een ei en wentel de tahoepakketjes er doorheen. Bak de tahoe in de frituur goudbruin. Laat de tahoe uitlekken op keukenpapier.
Sambal ketjap
Snijd de rode peper in ringen. Pel en snipper de ui en meng de ui met de peper. Voeg ketjap toe tot er een dikke saus ontstaat. Halveer de citroen en voeg citroensap naar smaak toe.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
gevulde tahoe (tahu isi)
Een heerlijk Aziatisch gerecht van Tahoe gevuld met garnalen!
20 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Grenzeloos Koken
Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties