De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gevulde tahoe (tahu isi)

Een heerlijk Aziatisch gerecht van Tahoe gevuld met garnalen!

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Gevulde tahoe (tahu isi)

Bereidingswijze

Gevulde tahoe
Pel en snipper de sjalotten. Pel en hak de knoflook. Maal de garnalen met de sjalotten en knoflook fijn. Pluk en hak de bladselderij. Vijzel de ketoembar en meng samen met de Hollandse garnalenpuree, bladselderij en een ei door het gehakt.

Verhit olie tot circa 180 ºC. Snijd de tahoe in plakken van circa 3 centimeter dik. Snijd de plakken diagonaal door zodat je driehoeken krijgt. Lepel met een theelepel in het midden van de lange zijkant wat tahoe uit. Vul de uitsparing met het gehaktmengsel. Kluts een ei en wentel de tahoepakketjes er doorheen. Bak de tahoe in de frituur goudbruin. Laat de tahoe uitlekken op keukenpapier.

Sambal ketjap
Snijd de rode peper in ringen. Pel en snipper de ui en meng de ui met de peper. Voeg ketjap toe tot er een dikke saus ontstaat. Halveer de citroen en voeg citroensap naar smaak toe.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.