Opgebakken Aardappeltjes:
- Verhit olie in een pan.
- Bak opbak aardappels in circa 10 minuten goudgeel. Schep regelmatig om.
De gevulde kipfilets:
- Snijd de kipfilets overdwars open.
- Pel en snipper de ui, pel en hak de knoflook fijn.
- Snijd de bieslook fijn.
- Meng in een kom de geraspte kaas met de bieslook, ui, knoflook en het ei. Kruid met zout en peper.
- Wanneer de massa te vochtig is, het paneermeel erdoor roeren.
- Schep het mengsel in de kipfilets. Maak dicht met een cocktailprikker.
- Kruid de buitenkant van de kipfilets met zout en peper.
- Verwarm een pan met olie. Bak de kipfilets in circa 15 minuten gaar.
De spruitjes:
- Maak de spruitjes schoon.
- Kook de spruitjes in een pan met water en zout in circa 8 minuten beetgaar.
- Giet de spruitjes af.
De salade:
- Was en droog de sla goed.
- Pel het sjalotje en snijd fijn. Meng het sjalotje met de honing, mosterd en azijn.
- Breng op smaak met peper en zout. Giet er een scheutje olijfolie bij.
Thema: passie voor piepers
spruitjes
Meld je aan en praat mee