Verhit de oven op 180 ºC.
Snijd de courgette over de lengte door en hol ze met een bolletjesboor of lepel uit. Maak de bleekselderij, de paprika, de lente ui en de knoflook schoon en snijd in stukjes. Snijd de ham en de worst in blokjes.
Verhit voor de vulling (jambalaya) olie in een pan en voeg de bloem toe. Bak de bloem onder constant roeren aan tot deze zo bruin is als koffie.
Fruit de groente en de worst en de rijst aan in de bloem met olie en blus af met bouillon. Voeg de cajun kruiden toe en laat de jambalaya circa 25 minuten afgedekt pruttelen tot de rijst gaar is. Schep de garnalen door de jambalaya.
Vul de courgettes met de jamalaya en bestrooi met kaas.
Bak in de oven af gedurende 10 minuten.
Verhit de oven op 180 ºC. Snijd de courgette over de lengte door en hol ze met een bolletjesboor of lepel uit. Maak de bleekselderij, de paprika, de lente ui en de knoflook schoon en snijd in stukjes. Snijd de ham en de worst in blokjes.
0 reacties