De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gevulde avocado

15 min (voor)bereidingstijd
Gevulde avocado

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schraap de avocado’s leeg met een lepel. Bewaar de uitgeholde schillen voor de presentatie.

Snijd de radijsjes in plakjes. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes. Snijd de feta in blokjes en de olijven en lente-uitjes in ringetjes. Meng de avocado met de radijsjes, paprika, feta, olijven, kappertjes, limoenrasp en lente-uitjes en roer er een scheut olijfolie door. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Rooster de pompoenpitten in een droge koekenpan goudbruin.

Zet de avocadoschillen op borden en schep de salade erin. Bestrooi met pompoenpitten en besprenkel met olijfolie.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker