De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Geroosterde zomergroente

25 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Geroosterde zomergroente

Bereidingswijze

Verwarm de ovengrill voor. Snijd de courgettes en aubergine in plakken. Pel en snijd de uien in ringen. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in stukken. Snijd de tomaten in partjes en pel en hak de knoflook. Ris de naalden van de rozemarijn en snijd ze fijn. Bestrijk de bodem van een ovenschaal met olie en verdeel de groente erover. Breng op smaak met zout en peper en rooster de groente circa 20 minuten onder de grill. Roer de groente halverwege door.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.