Verwarm de ovengrill voor. Snijd de courgettes en aubergine in plakken. Pel en snijd de uien in ringen. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in stukken. Snijd de tomaten in partjes en pel en hak de knoflook. Ris de naalden van de rozemarijn en snijd ze fijn. Bestrijk de bodem van een ovenschaal met olie en verdeel de groente erover. Breng op smaak met zout en peper en rooster de groente circa 20 minuten onder de grill. Roer de groente halverwege door.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
geroosterde zomergroente
25 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties