Geroosterde tofu met noedelsalade
-
Verwarm de oven voor op 200 °C .
-
Hak de rode peper fijn. Snijd de sugar snaps in dunne reepjes. Snijd de mango in dunne reepjes. Hak de munt en koriander grof.
-
Leg de tofu op een met bakpapier beklede bakplaat. Sprenkel de sesamolie, honing en rode peper over de tofu en rooster voor 20 minuten of tot goudbruin.
-
Kook de sobanoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel even kort af onder koud water.
-
Doe de sobanoedels, sugar snaps, sojabonen, wortel julienne, mango, koriander en munt in een grote kom en meng goed door.
Dressing
-
Rasp de gember fijn.
-
Doe de sesamolie, sojasaus, honing, gember, cashewnoten, koriander en het sap van de limoenen in een blender en meng tot een romige dressing. Voeg eventueel een klein scheutje water toe.
-
Giet de dressing bij de noedelsalade en meng goed door. Verdeel de noedelsalade voer de borden en verdeel de tofu. Serveer meteen.
BEKIJK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN SNEL MET MILJUSCHKA: FRISSE START
0 reacties