De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Geroosterde tofu met noedelsalade

Met de plantaardige optie tofu kan je alle kanten op. Deze koude noedelsalade van Miljuschka is daar een goed voorbeeld van.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Snel met Miljuschka: Frisse start Geroosterde tofu met noedelsalade

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

"Tofu en noedels zijn wat mij betreft een gouden combinatie die je zeker eens op tafel wil zetten. Probeer eens mijn koude noedelsalade. Ik weet zeker dat deze een plekje zal krijgen op je weekmenu."

Bereidingswijze

Geroosterde tofu met noedelsalade

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C .  

  2. Hak de rode peper fijn. Snijd de sugar snaps in dunne reepjes. Snijd de mango in dunne reepjes. Hak de munt en koriander grof. 

  3. Leg de tofu op een met bakpapier beklede bakplaat. Sprenkel de sesamolie, honing en rode peper over de tofu en rooster voor 20 minuten of tot goudbruin.  

  4. Kook de sobanoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel even kort af onder koud water. 

  5. Doe de sobanoedels, sugar snaps, sojabonen, wortel julienne, mango, koriander en munt in een grote kom en meng goed door. 

Dressing

  1. Rasp de gember fijn.  

  2. Doe de sesamolie, sojasaus, honing, gember, cashewnoten, koriander en het sap van de limoenen in een blender en meng tot een romige dressing. Voeg eventueel een klein scheutje water toe. 

  3. Giet de dressing bij de noedelsalade en meng goed door. Verdeel de noedelsalade voer de borden en verdeel de tofu. Serveer meteen. 

    BEKIJK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN SNEL MET MILJUSCHKA: FRISSE START

Het nieuwe jaar is van start en de goede voornemens komen weer ter sprake. In "Snel met Miljuschka: Frisse start" maakt Miljuschka de snelste, lekkerste en gezondste recepten om jouw jaar goed te beginnen.

Snel met mil frisse start

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.