De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Geroosterde rozemarijnaardappels met feta en olijven

Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de aardappels en snijd ze in grove stukken. Pel en snipper de uien. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in repen. Meng de aardappels, uien, paprika, een scheut olijfolie, zout, peper en rozemarijn in een ovenschaal.

35 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Geroosterde rozemarijnaardappels met feta en olijven

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de aardappels en snijd ze in grove stukken. Pel en snipper de uien. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in repen. Meng de aardappels, uien, paprika, een scheut olijfolie, zout, peper en rozemarijn in een ovenschaal. Bak het gerecht in circa 25 minuten goudbruin en gaar. Haal de aardappels uit de oven en voeg feta en olijven toe.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.