Bianca Janssen

Ingredienten

4
Personen

Geroosterde rozemarijnaardappels met feta en olijven

  • 1.5 kg aardappels
  • 2 uien
  • 2 rode paprika's
  • olijfolie
  • zout
  • versgemalen peper
  • 5 takjes rozemarijn
  • 200 g fetablokjes
  • 100 g ontpitte olijven

Bereidingswijze

Totale tijd: 35 minuten

Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de aardappels en snijd ze in grove stukken. Pel en snipper de uien. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in repen. Meng de aardappels, uien, paprika, een scheut olijfolie, zout, peper en rozemarijn in een ovenschaal. Bak het gerecht in circa 25 minuten goudbruin en gaar. Haal de aardappels uit de oven en voeg feta en olijven toe.

Geef je waardering

34
Geroosterde rozemarijnaardappels met feta en olijven